+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Svatý Jan Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 21 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    82%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 18.4.2017

Polsko

  • Overall rating
76 %
  • czysto i dobre śniadania

  • w pokoju za mało wieszaków, brak dużego lustra,

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Drahomíra

group of friends, 3.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Líbilo se nám všechno.Byly jsme dvakrát na obědě,pochvala kuchaři i obsluhujícím usměvavým číšníkům.Velmi milá paní rerecepční. Snídaně byly výborné,káva přímo výtečná.

  • Nemáme co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 10.10.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 4.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 9.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Čistota a ochota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 29.5.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Kučera

mature couple, 15.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

young couple, 23.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Ochota personálu :D brzy se vrátíme :D možnost si vzít snídani do pokoje :D

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.11.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • odpovídající vybavení pokoje, dobrá poloha a samostatné parkoviště

  • Brzo zavřená restaurace, absence recepce

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Alexej Černý

mature couple, 3.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Hana

mature couple, 30.9.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Květoslav Thun

mature couple, 17.9.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Vstřícné chování personálu a výborná obsluha, dobré jídlo.

  • Výpary z kuchyně na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Paní Vlčková

group of friends, 25.6.2015

Brno Česká republika

  • Overall rating
98 %
  • Dobrá stratgická poloha ve středu města pro pohyb po městě i okolí. Ochotný personál, rychlá obsluha, velmi dobrá čistota penzion.

  • Ipřes silné stěny penzionu pokoje do ulice jsou hlučnější. Dopravníprovoz je veden přes střed města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Helena Kohoutová

single traveler, 12.6.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • poloha v centru města příjemný personál čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Šárka

group of friends, 31.5.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příjemné prostředí v centru města. Snídaně výborná.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 10.5.2015

Praha Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Součástí ubytování je snídaně. Jídlo dobré, ale k pití pouze výběr mezi jedním hrnkem čaje či kávy, který donesla servírka. Což bylo poměrně málo tekutiny, zejména vzhledem k tomu, že přes den ani večer si již žádné pití v hotelu nebylo možné dát. Restaurace byla o víkendu zavřená.

Personál
9
Služby
5
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislav Fabián

family with young children, 9.5.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • vstřícnost majitelů - variabilnost stravování (snídaně pro děti) - bezproblémové prodloužení pobytu nad rámec smlouvy pohodlné a opravdu čisté postele (denně upravované) možnost vlastního pokoje pro děti zabezpečení parkování vozidle je na vysoké úrovni

  • v době mimo provoz penzionu je třeba k vozidlu jít delší cestou (musí se obejít celý blok domů)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Šinková

group of friends, 13.7.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Personál nám vyšel vstříc s požadavkem na pozdější opuštění penzionu.

  • Pokoj s okny do ulice Hluboké - hluk z ulice.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Bečvář

group of friends, 11.7.2014

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pokoj i služby excelentní. WIFI a TV. Personál velmi vstřícný. Přilehlá restaurace a jídlo vynikající. Dáváme zlatou hvězdičku.

  • Bohužel náš pokoj měl dvě okna do ulice Hluboká, kde pro mne z nepochopitelných důvodů je velká hluková zátěž z automobilového provozu, a to nejen ve dne, ale i po celou noc. Měli jsme smůlu, že jeden den tam již v 1/2 5 vyváželi popeláři popelnice, a to by probudilo i mrtvého. Proto doporučuji objednat si pokoj obrácený na druhou stranu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

mature couple, 1.6.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Pěkné prostředí, dobře řešené parkování a velmi dobré umístění.

  • Nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.