+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Svatý Jan Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 44 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    90%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Monika Jurcova

rodina se staršími dětmi, 3.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den hotel super.Snídaně perfektní.majitelé uzasni.milí..

  • V pokoji číslo 4 chybí zastena na vanu.voda pri sprchovani je všude.celý pokoj je otocen na hlavni cestu.ten hluk je hrozny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 29.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Snídaně jsou opravdu vynikající.

  • Ovládání televize.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Bečvář

skupina přátel, 11.7.2014

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pokoj i služby excelentní. WIFI a TV. Personál velmi vstřícný. Přilehlá restaurace a jídlo vynikající. Dáváme zlatou hvězdičku.

  • Bohužel náš pokoj měl dvě okna do ulice Hluboká, kde pro mne z nepochopitelných důvodů je velká hluková zátěž z automobilového provozu, a to nejen ve dne, ale i po celou noc. Měli jsme smůlu, že jeden den tam již v 1/2 5 vyváželi popeláři popelnice, a to by probudilo i mrtvého. Proto doporučuji objednat si pokoj obrácený na druhou stranu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 7.5.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Milý pan recepční

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika Laštovičková

rodina s malými dětmi, 15.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Není nic co by se vytklo. Velmi ochotný personál. Rádi se vrátíme. Můžeme jen doporučit .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Damjanov

dospělý pár, 17.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

dospělý pár, 27.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

jednotlivec, 13.12.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Domluva i služby, vše perfektní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme opravdu velmi spokojeni,Haškovi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela Prokešová

dospělý pár, 28.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se nám líbilo, byli jsme velice spokojeni vše perfektní :-) DP

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

mladý pár, 10.8.2017

Kolín Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše

  • parkování (trošku malé a těsné)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Vlčková

skupina přátel, 25.6.2015

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Dobrá stratgická poloha ve středu města pro pohyb po městě i okolí. Ochotný personál, rychlá obsluha, velmi dobrá čistota penzion.

  • Ipřes silné stěny penzionu pokoje do ulice jsou hlučnější. Dopravníprovoz je veden přes střed města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 10.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Drahomíra

skupina přátel, 3.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Líbilo se nám všechno.Byly jsme dvakrát na obědě,pochvala kuchaři i obsluhujícím usměvavým číšníkům.Velmi milá paní rerecepční. Snídaně byly výborné,káva přímo výtečná.

  • Nemáme co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 9.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Čistota a ochota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10