+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Svatý Jan Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 21 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 18.4.2017

Polsko

  • Gesamtbewertung
76 %
  • czysto i dobre śniadania

  • w pokoju za mało wieszaków, brak dużego lustra,

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Drahomíra

Gruppe von Freunden, 3.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Líbilo se nám všechno.Byly jsme dvakrát na obědě,pochvala kuchaři i obsluhujícím usměvavým číšníkům.Velmi milá paní rerecepční. Snídaně byly výborné,káva přímo výtečná.

  • Nemáme co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 10.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 9.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Čistota a ochota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 24.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš Kučera

Älteres Paar, 15.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 23.1.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Ochota personálu :D brzy se vrátíme :D možnost si vzít snídani do pokoje :D

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • odpovídající vybavení pokoje, dobrá poloha a samostatné parkoviště

  • Brzo zavřená restaurace, absence recepce

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Alexej Černý

Älteres Paar, 3.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Hana

Älteres Paar, 30.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Květoslav Thun

Älteres Paar, 17.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Vstřícné chování personálu a výborná obsluha, dobré jídlo.

  • Výpary z kuchyně na pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Paní Vlčková

Gruppe von Freunden, 25.6.2015

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Dobrá stratgická poloha ve středu města pro pohyb po městě i okolí. Ochotný personál, rychlá obsluha, velmi dobrá čistota penzion.

  • Ipřes silné stěny penzionu pokoje do ulice jsou hlučnější. Dopravníprovoz je veden přes střed města.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Helena Kohoutová

Einzelreisende, 12.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • poloha v centru města příjemný personál čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Šárka

Gruppe von Freunden, 31.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Příjemné prostředí v centru města. Snídaně výborná.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 10.5.2015

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Součástí ubytování je snídaně. Jídlo dobré, ale k pití pouze výběr mezi jedním hrnkem čaje či kávy, který donesla servírka. Což bylo poměrně málo tekutiny, zejména vzhledem k tomu, že přes den ani večer si již žádné pití v hotelu nebylo možné dát. Restaurace byla o víkendu zavřená.

Personál
9
Služby
5
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislav Fabián

Familie mit kleinen Kindern, 9.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • vstřícnost majitelů - variabilnost stravování (snídaně pro děti) - bezproblémové prodloužení pobytu nad rámec smlouvy pohodlné a opravdu čisté postele (denně upravované) možnost vlastního pokoje pro děti zabezpečení parkování vozidle je na vysoké úrovni

  • v době mimo provoz penzionu je třeba k vozidlu jít delší cestou (musí se obejít celý blok domů)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Šinková

Gruppe von Freunden, 13.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Personál nám vyšel vstříc s požadavkem na pozdější opuštění penzionu.

  • Pokoj s okny do ulice Hluboké - hluk z ulice.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Bečvář

Gruppe von Freunden, 11.7.2014

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pokoj i služby excelentní. WIFI a TV. Personál velmi vstřícný. Přilehlá restaurace a jídlo vynikající. Dáváme zlatou hvězdičku.

  • Bohužel náš pokoj měl dvě okna do ulice Hluboká, kde pro mne z nepochopitelných důvodů je velká hluková zátěž z automobilového provozu, a to nejen ve dne, ale i po celou noc. Měli jsme smůlu, že jeden den tam již v 1/2 5 vyváželi popeláři popelnice, a to by probudilo i mrtvého. Proto doporučuji objednat si pokoj obrácený na druhou stranu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena

Älteres Paar, 1.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Pěkné prostředí, dobře řešené parkování a velmi dobré umístění.

  • Nemáme připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.